valtozik-a-kozos-koltseg-keszpenzes-befizetese-az-otp-banknal

VÁLTOZIK A KÖZÖS KÖLTSÉG KÉSZPÉNZES BEFIZETÉSE AZ OTP BANKNÁL

 

Az OTP Bank elkötelezett az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásában, ezért a következő időszakban az ügyféligényekhez igazítva, átalakítja fióki működését. A bankfiókban az ügyfelek személyre szabott, összetett, komolyabb pénzügyi döntésben kérnek segítséget, az egyszerű, rutin tranzakciókat már igyekeznek internet- és mobilbankon keresztül önállóan, digitálisan megoldani.

HOGYAN ÉRINTI A VÁLTOZÁS A TÁRSASHÁZAKAT ÉS LAKÁSSZÖVETKEZETEKET?

2024. februárjától ingyenesen más számlájára befizetni az OTP Banknál már csak a hitelintézet ATM hálózatán lehet. Ilyen tranzakció az is, ha a lakók készpénzzel fizetik be a közös költséget a társasház vagy lakásszövetkezet számlájára. A közös költséget továbbra is be lehet fizetni a bankfiókokban, de csak készpénz befizetési díj ellenében, amit a befizető fog megfizetni.

Az OTP Bank készpénzbefizetésre is alkalmas ATM-jei minden OTP bankfióknál megtalálhatók, így az ügyfelek bankfióki várakozás nélkül, biztonságosan intézhetik a készpénzbefizetéseket is. Ráadásul most OTP betéti kártyával a nem saját számlára történő befizetések díjmentesek, így aki esetleg nem rendelkezik még bankkártyával érdemes igényelnie egyet.

Amennyiben valaki nem rendelkezik még bankkártyával, akkor a közös költség befizetésére megoldás lehet számára, hogy készpénzbefizetés helyett inkább átutalja ezt az összeget, amely alacsonyabb költséggel jár, mint a pénztári készpénzbefizetés. Internet- vagy mobilbankon keresztül ez is nagyon gyors lehetőség és akár állandó átutalás is beállítható, amellyel minden hónap adott napján automatikusan átutalja a rendszer az összeget a célszámlára, így az ügyfélnek a kezdeti beállításon kívül semmilyen teendője nincs.

MILYEN KÖLTSÉGEKKEL SZÁMOLHAT AZ, AKI TOVÁBBRA IS BANKFIÓKBAN SZERETNE KÉSZPÉNZT BEFIZETNI?

 

A befizetési díj mértéke a befizetett összeg 0,6%-a, de minimum 1500 Ft, bevezetéskor azonban csökkentett, akciósan1 a befizetett összeg 0,5%-a, de minimum 1000 Ft. Ezért, aki korábban ilyen módon fizette a közös költséget, érdemes a fenti megoldásokat fontólóra vennie – akár ATM használat, akár átutalás vagy állandó átutalás - amelyben természetesen fióki munkatársaink állnak rendelkezésre és segítenek a használatban vagy a beállításban.

Az OTP Bank célja, hogy az ügyfelek megtalálják a számukra legmegfelelőbb tranzakciós megoldást és kényelmesen, gyorsan intézhessék pénzügyeiket. A hitelintézet hisz a digitalizációban és biztatja az ügyfeleket, hogy ha eddig még nem tették, próbálják ki és használják a digitális csatornákat a pénzügyi tranzakciókhoz, mert megkönnyítik a mindennapi pénzügyek intézését.

1 Az akció visszavonásig, de legkésőbb a 2024. évi infláció közzétételét követő 2. hónap 1. napjáig érvényes. Részletek a hirdetményben.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. További részletekről kérjük, tájékozódjon az OTP Bank bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett üzletszabályzatokból és hirdetményekből.

Az OTP Bank által támogatott tartalom.

 

 

 

made by: Mental Rocket
powered by: io panel