muszaki-szolgaltatas

Műszaki szolgáltatás

Műszaki tanácsadás:
 
Felújítások, beruházások, előkészítéséhez, költségvetésbe történő beállításához a tervezett feladatok műszaki dokumentációjának véleményezése.
Épület állapotfelmérés a tervezett munkákhoz, ütemterv javaslat, a feladatok elvégzéséhez, az ajánlott technológia alapján.
 
Épülethibák megszüntetésére, a hiba lehetséges okainak meghatározása, szükség esetén feltárás végzése. A feltárt hiba megszüntetéséhez javaslattétel, a legcélszerűbb műszaki megoldásra.
 
Lehetséges kivitelezőkre ajánlattétel:
 
Kivitelezőktől beérkezett árajánlatok elemzése, véleményezése, a műszaki tartalom, technológia, felhasznált anyagok minősége és a megajánlott árak összevetése alapján.
 
Kivitelezővel történő szerződéskötéshez, a szerződés tartalmára vonatkozó javaslatok megtétele, vagy a kivitelező által megküldött szerződés tervezet előzetes véleményezése. 
 
Szerződésben foglalt felújítási, illetve beruházási munkák műszaki ellenőri feladatainak ellátása.
 
Az épület üzemeltetés során felmerülő műszaki meghibásodásokra, épületek szerkezeti hibáinak megjelenésére, gépészeti és egyéb berendezések üzemel
tetése során jelentkező hibákra vonatkozóan, melyek lehetnek közös tulajdont képező területeken és lakásokban is, a hiba okának megállapítása, megszüntetésére vonatkozó szakértői vélemény készítése.
 
Épület Energetikai Tanúsítvány (Zöld kártya)
 
A tanúsítvány elkészítéséhez a listán szereplő vállalkozások, a LÉTÉSZ tagjai számára a szolgáltatás árából díjkedvezményt biztosítanak.
 
 
Épület felújításra, modernizálásra, alternatív energia hasznosítására kiírt pályázatok:
  • lehetőségekről folyamatos információ szolgáltatás
  • pályázaton való részvételhez írás, bonyolítás, kiegészítve tulajdonosok részére információs anyagok összeállítása
  • eredményes pályázat bonyolításához műszaki tanácsadói, ellenőri feladatok ellátása

Kiegészítő szolgáltatás pályázatokhoz történő források lehetőségének ajánlása.

A műszaki ellenőrzés és a szakértői vizsgálat megrendelő lapját kérje kollegáinktól az info@letesz.hu e-mail címen, vagy töltse le innen. 

A kitöltött adatlapot kérjük a fenti (info@letesz.hu) e-mail címre visszaküldeni. 

made by: Mental Rocket
powered by: io panel