techem-kft-tajekoztatoja-a-zrf-tav2020-palyazatrol

Techem Kft tájékoztatója a ZRF-TÁV/2020 pályázatról

Tisztelt Érdeklődők, Tisztelt Lakásszövetkezeti elnök, Közös képviselő, Házkezelő!

 

A Techem Kft. tájékoztatója a ZFR-TÁV-ÉMI/2020 pályázatról

2021. április 21.

 

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan 2020. december 18-án pályázatot írt ki „Okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátor csere program” néven (a pályázat kódszáma ZFR-TÁV-ÉMI/2020). A pályázat keretében a távhőszolgáltatásban érintett lakások fűtési rendszereinek korszerűsítése, felújítása támogatható. A pályázat kiemelt célja az okos fűtési költségmegosztási rendszerek kialakításának támogatása.

A pályázatot 3 milliárd forintos támogatási kerettel hirdették meg, és távfűtéssel ellátott társasházak és lakásszövetkezetek számára érhető el. Pályázni 2021. március 16-ától lehet a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig, de legkésőbb 2021. augusztus 31-ig. A pályázati felhívás és útmutató a www.emi.hu oldalon érhető el.

A pályázat által önállóan támogatható tevékenységek az alábbiak:

 

A pályázat keretében – kizárólag az önállóan támogatható tevékenységek valamelyikének megvalósításával együtt – a fűtési rendszer korszerűsítésére (a fűtési rendszer kétcsövessé alakítása, strangszabályozók beépítése és beszabályozása, termosztatikus szelepek és okos fejek beépítése, radiátorok cseréje) is lehet pályázni.

A Techem Kft. készséggel közreműködik és felajánlja segítségét annak érdekében, hogy a ZFR-TÁV-ÉMI/2020 számú pályázaton lakóközösségük sikerrel szerepelhessen.

 

Szolgáltatásaink a fűtéskorszerűsítés, költségmegosztás folyamatának kezdő lépéseitől a projekt megvalósításáig, majd a későbbiekben a költségmegosztási szolgáltatásig minden részletre kiterjednek:

Amennyiben a pályázattal vagy a megvalósítás részleteivel kapcsolatban kérdése merülne fel, vagy segítségre lenne szüksége, bármikor készséggel állunk rendelkezésére.

Okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátorcsere program 2020

 

Budapesti iroda:     +36 1 374 1010        techem@techem.hu

Debreceni iroda:     +36 52 535 917        debrecen@techem.hu

Győri iroda:             +36 96 618 471        gyor@techem.hu

Pécsi iroda:             +36 72 510 269        pecs@techem.hu

 

Sikeres együttműködésünk reményében,

 

Üdvözlettel:

Techem Kft.

www.techem.hu

 

made by: Mental Rocket
powered by: io panel