techem-kft

Techem Kft.

 

A Techem Kft. 1993-ban alakult az 1952 óta sikeresen működő, német tulajdonú, eschborni székhelyű Techem GmbH magyarországi leányvállalataként budapesti székhellyel. Területi képviseletink révén az egész országban jelen vagyunk, területi irodáink Debrecenben, Győrben, Nyíregyházán és Pécsett is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

A Techem Európában és Magyarországon egyaránt piacvezető a fűtési költségmegosztók értékesítése, a fűtési költségek fogyasztásarányos elszámolása és a kapcsolódó szolgáltatások terén. Európában a Techem üzemelteti a legtöbb rádió-távleolvasású mérőeszközt és az okos mérési rendszerek telepítése területén is élen jár. Megbízható és tapasztalt szakembergárdánk az országban közel 200 ezer lakásban végez fűtési költségelszámolási szolgáltatást és évente mintegy 800 ezer mérőkészülék adatait olvassa le és érkeli ki. Napjainkig több mint 100.000 lakásban végeztük el a fűtési rendszer korszerűsítését. Komoly, több évtizedes nemzetközi szakmai tapasztalat garantálja a cégcsoport állandó és folyamatos fejlődését, valamint elősegíti az innovatív termékek fejlesztését.

Szolgáltatásainkkal világszerte a hőmennyiség, a víz és az áram hatékony felhasználását kívánjuk előmozdítani. Ennek érdekében olyan szolgáltatást nyújtunk, amely több mint pusztán a hőenergia és a víz mérése és fogyasztásarányos elszámolása. Saját fejlesztésű, fűtőtestre szerelhető mérőkészülékeink – a fűtési költségmegosztók - lehetővé teszik az egyéni, lakásonkénti fogyasztásmérését, és ezáltal a tényleges fogyasztáson alapuló elszámolást.  

A Techem mindig a legkorszerűbb technológiák alkalmazására helyezi a hangsúlyt. A Techem „Funk System” elnevezésű rádió-távleolvasású rendszerünk új mércét teremtett a rádió-távleolvasásban. Ezen a kiforrott rádiós technológián alapul legújabb okos mérési rendszerünk, a Techem Smart System, amelyen keresztül a rendszerbe kapcsolt költségmegosztók, vízmérők és a hőmennyiségmérők napi szintű leolvasása teljesen automatizált. A rendszer a Techem Portál szolgáltatásán keresztül online hozzáférést biztosít nemcsak a leolvasási értékekhez, de a Techem széleskörű monitoring szolgáltatásaihoz is. A fogyasztásarányos elszámolás és az okos mérés alapján történő fizetés bizonyíthatóan 20-30%-kal csökkenti a vízfogyasztást, mely kedvező mind a lakók, mind a környezet számára. A Techem innovatív rádió-távleolvasású technológiájának köszönhetően a házak közös képviselői is profitálhatnak az egyszerű és átlátható rendszerből.

A rádiós technológia az energia- és vízmérés egészére pozitív hatást gyakorolt. A Techem vezető szolgáltatóként lehetővé teszi az Ön számára is a technikai előrelépést. A rádiós technológia segítségével a fogyasztási adatok pontos mérése, valamint lakáson kívül történő leolvasása válik lehetővé.

Világszerte több mint 16 millió Techem rádiós fűtési költségmegosztó, hő- és vízmérő került felszerelésre. Ennek köszönhetően a Techem világelső a már felszerelt rádiós mérőkészülékek számát tekintve és vezető az ilyen készülékekkel végzett mérés és elszámolás terén. A Techem rádiós technikájának választásával Ön is gondol a jövőre. A Funk rendszer mind a lakásokban, mind az épület közös helyiségeiben probléma nélkül alkalmazható.

Szolgáltatásaink:

A fűtéskorszerűsítés terén ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatás kínálunk, amely felöleli a pályázatkészítést, a tervezést, a szállítást és a kivitelezést.

Komoly, sok évre visszatekintő referenciák mellett büszkék vagyunk rá, hogy a FŐTÁV Zrt. által 2009-ben az ÖKOPlusz program megvalósítására kiírt közbeszerzési eljárás nyerteseként a Budapesti Távhőszolgáltató szerződéses partnerként 2009 és 2011 között közreműködtünk az ÖKOPlusz program keretében több szász lakóépületben megvalósult fűtési rendszer korszerűsítésében.

 

http://www.techem.hu/

made by: Mental Rocket
powered by: io panel