szepseg-plusz-kilatas-kft-bemutatkozo

Szépség Plusz Kilátás Kft. Bemutatkozó

Őrfalvy Árpád vagyok, a Szépség Plusz Kilátás Kft, valamint az  ablakszakértő.hu tulajdonosa, és a 10 fős csapat szakmai vezetője – 1988 óta dolgozom ezen a területen.

Mára életem több mint felét ablakpárkányokon töltöttem, így a hosszú  évek során több ezer ablakot, redőnyt , szúnyoghálót beépítettem, felszereltem, megjavítottam.

Az eltelt 35 év alatt az általunk beépítésre került szerkezetekkel 30 Groupama Arénát lehetne beteríteni, termékeinket több mint 10000 megrendelőnk  használja örömmel - köztük közel 60 társasház lakóközössége is.

2017-ben új alapokra helyeztük működésünket, melynek segítségével olyan szintű ügyfélkezelést tudunk megvalósítani, ami korábban nem volt lehetséges. Annyira megszerették ezt a fajta gondoskodást Megrendelőink, hogy ennek hatására  mára már  háromszorosára nőtt a forgalmunk.

Nálunk nem átlagos beépítők dolgoznak, hanem képzett  ablakszakértők!

Munkamódszerünk rég nem tesztüzem, hanem precízen kidolgozott lépések sorozata - mert a  tökéletes beépítés sokkal fontosabb, mint a légkamrák száma.

Munkánk során azoknak az Ügyfeleinknek tudunk legjobban segíteni, akik nem elégednek meg a hanyag munkával, hanem precízen beépített, tökéletesen működő nyílászárókhoz vagy árnyékolókhoz szeretnének jutni.


Nézzen körül Nálunk -  pár szóban megmutatom, mivel tudjuk segíteni Önt:

https://www.dropbox.com/scl/fi/kpcfqdeja0ujqqgmv6cvy/Bemutat-terem-Ablakszak-rt-feliratos.m4v?rlkey=pndjdev4qczvgv01yiz4sukcw&dl=0&raw=1

Közösségi oldal: https://www.facebook.com/ablakszakerto/

Sajtós megjelenésünk:

https://www.youtube.com/watch?v=wjnTKAZHdtg

 

 

made by: Mental Rocket
powered by: io panel