korszeru-energiatakarekos-szelloztetes-szelenergiaval

KORSZERŰ, ENERGIATAKARÉKOS SZELLŐZTETÉS SZÉLENERGIÁVAL

 

A BEMUTATÓ KISFILM IDE kattintva elérhető

Grox® európai uniós szabadalommal rendelkező, jogvédett termék!

A GROX® Hungária Kft. szakemberei több mint 10 éve foglalkoznak huzatfokozó turbinák forgalmazásával, gyártásával és fejlesztésével. Szakmai hátterünkkel, sokrétű tapasztalatunkkal folyamatosan segítjük vásárlóinkat. Ügyelünk a kiváló minőségre, garanciális hátterünk megnyugtató biztosítékot nyújt partnereinknek.

GROX® Hungária Kft. - Minőség - Megbízhatóság – Szakértelem

A GROX HUZATFOKOZÓ TURBINA egy alternatív szellőztető berendezés, amely a szél energiájának felhasználásával működik. A korszerűsítés során a régi, nagy energiafogyasztású szellőzőmotorokat cserélik le a legmodernebb GROX turbinákra. Az átalakítással jelentős energia-, és költségmegtakarítás érhető el, a szélenergia optimális kihasználásával.

Alacsony beruházási költség, gyors megtérülés, hosszútávú megtakarítás

A GROX turbinák beruházási költsége alacsony. Általában 3-5 havi áramdíj már fedezi az átalakítást, de még a nagyobb beruházások is egy éven belül megtérülnek. Az átalakítást követően többé nem merül fel áradíj, a beruházás évente visszahozza az árát.

 

Zajtalan üzemelés
A berendezések teljesen zajtalanul működnek

Folyamatos szellőztetés szélenergiával
Egészséges, friss levegő napi 24 órában - áramdíj nélkül

 

Teljeskörű szolgáltatás:

Működő és megtekinthető referenciákkal rendelkezünk országszerte.  

 

Speciális igény esetén lehetőség van a további bővítésre:

A GROX hibrid rendszernél a szélturbinák motoros kiegészítéssel is bővíthetők, a szél energiáját maximálisan kihasználva. 

Az egyedi fejlesztésű, intelligens vezérléssel ellátott, 30W-os GROX BLDC motorok a lehető legkisebb teljesítmény-felvétellel, kizárólag annyi ideig üzemelnek, ameddig az szükséges. Fogyasztásuk egészen minimális. Az intelligens, szélfigyelő vezérlés biztostosítja, hogy a motor kizárólag akkor kapcsol be, amikor a szélerősség nem elegendő a beállított, elvárt légmennyiség szállításához, és kizárólag annyi ideig működik, ameddig ez szükséges, ezért rendkívül energiatakarékos! (Fogyasztása kb., 4.500 Ft/ 1év, napi 24 órás üzemeltetés mellett.)

Környezetbarát, zöld beruházás, energetikai korszerűsítési pályázat keretén belül is támogatható - Nyerjen pályázatot GROX turbinával!

További információkat talál weboldalunkon:

https://www.grox.hu/panel_es_tarsashaz_90

made by: Mental Rocket
powered by: io panel