ISTA Magyarország Kft

Az ista nemzetközi energiahatékonysági szolgáltatóként, több mint 122 éves tapasztalattal rendelkezik a fűtési költségmegosztók értékesítése és a fogyasztásarányos költségelszámolások terén.

Világszerte 21 országban, több mint 14 millió fogyasztónál közel 60 millió készüléket (fűtési költségmegosztótvízmérőt és hőmennyiségmérőt) üzemeltetünk.

Az ista története az 1900-as évek elejére nyúlik vissza, amikor először jelentkezett igényként a háztartások energiafogyasztásának egyéni méréssel való meghatározása.

Az ista Magyarország Kft. 1996-ban kezdte meg működését. Budapesti székhelyünk mellett az egész országban ügyfeleink rendelkezésére állunk. Helyi ügyfélszolgálatunk van Dunaújvárosban, Szegeden, Debrecenben és Tatabányán.

A magyarországi távfűtéssel ellátott épületek (többségében elöregedett) fűtési rendszereiben társaságunk nemcsak a fűtési költségmegosztók felszerelését és telepítését végzi el, hanem a lakóközösség igénye alapján a fűtés szekunder oldalának teljes korszerűsítésére is vállalkozik. Termosztatikus radiátorszelepek beszerelésével, a fűtési rendszer megfelelő átalakításával és beszabályozásával nemcsak mérhetővé, hanem egyénileg szabályozhatóvá, így komfortosabbá és takarékosabbá válik az épületek fűtési rendszere, kontrollálható a lakások hőenergia-fogyasztása.

Az így korszerűsített lakásokban a hő-, és vízfogyasztás mérése és társaságunk pontos, fogyasztásarányos költségelszámolása által a lakók jelentős energia-, és pénzbeli megtakarítást érhetnek el.

https://www.ista.com/hu/

 

made by: Mental Rocket
powered by: io panel