letesz
rehau-kft

Rehau kft.

A REHAU világszerte vezető prémium márka a polimer alapú fejlesztések és rendszerek területén. A vállalatcsoport több mint 60 évvel ezelőtt az észak-bajorországi Rehau városban alakult. A cég a helyhez való szoros kötődése jeleként a település nevét vette fel. A családi vállalkozást ma már a második generáció irányítja. A REHAU polimer alapú megoldásaival csak és kizárólag további beépítésre kerülő termékeket állít elő, melyek főként az autó- és az építőipar területén kerülnek felhasználásra.

A REHAU vállalat ma a világ szinte minden országában jelen van, gyártással vagy kereskedelemmel. Telephelyei Japántól Dél-Amerikáig megtalálhatók. Mintegy 25 évvel ezelőtt kezdett el Kelet-Európa felé nyitni. A térségben először Csehországban, majd Lengyelországban, és harmadikként, 1993-ban Magyarországon is megjelent. A cég jelenleg 40 fős csapattal dolgozik. 2012-es alapítása óta Győrben egy 450 főt foglalkozató REHAU autóipari gyáregység is üzemel, amelyben lökhárítókat állítanak elő és konfekcionálnak az Audi számára.

A vállalat tevékenysége alapvetően három stratégiai üzletágra osztható, ezek: termékek az autóipar számára, termékek az építőipar számára és termékek az egyéb ipari alkalmazások számára. A három stratégiai terület közül a REHAU Kft. Magyarországon az építőipari alkalmazásairól a legismertebb. Legfontosabb célkitűzése, hogy energiatakarékos megoldásokat szállítson az építőipar különböző ágazatai számára. Az építőipariban a REHAU otthon van a nyílászáró- és függönyfal-technika iparágban, az épületen belüli fűtésmegoldások (felületfűtés és -hűtés), valamint a mélyépítés területén is, a csatornázástól, a vízkezelésen át a geotermikus energia hasznosításáig. Nem csak kiszállítja a terméket, de tanácsadással, ismeretterjesztéssel is szolgál az iparág résztvevői felé.

Rátermettségünket a nyílászáró-rendszerek, felületfűtési rendszerek, mélyépítés és geotermikus energiahasznosítás, területén számos referencia igazolja. Alább találhatják a REHAU által gyártott építőipari és bútoripari termékcsoportok felsorolását:

 

Magasépítési üzletág

Ablakprofilok

Függönyfal rendszerek

Emelő-toló ajtó rendszerek

Bejárati ajtó rendszerek

Télikert rendszer

 

Épületgépészeti üzletág

Felületfűtés- és hűtés

Ipari felületfűtés- és hűtés

Szabadtéri felületfűtés

Épületszerkezet temperálás

Hangcsillapított lefolyórendszer

Beltéri lefolyórendszer

Központi porszívó

Előszigetelt távhővezetékek

Ipari csővezetékek

 

Bútoripari üzletág

Élzáró rendszerek

Akril felületi anyagok

Bútorredőny rendszerek

Konyhai vízzáró profilok

RELAZZO  WPC teraszburkolat

https://www.rehau.com/hu-hu/maganepittetok/ivoviz

made by: Mental Rocket
powered by: io panel