letesz
ingatlanfelujitas-lakastakarekbol-kamerak-elott

Ingatlanfelújítás lakástakarékból, kamerák előtt

Időutazásra hív az OTP Lakástakarék egy teljeskörűen átalakításra kerülő panellakás segítségével. Egy, az állapotát és berendezését tekintve a nyolcvanas években ragadt ingatlant újít fel egy népszerű lakberendezési blogger a következő hónapokban, a munkálatokat pedig az OTP Lakástakarék által támogatott videósorozatban bárki figyelemmel kísérheti. A lakástakarék rendkívül sokféle lakáscél megvalósításának finanszírozására felhasználható. A korszerűsítést bemutató videósorozat ezekre világít majd rá a gyakorlati példákon keresztül.

Az OTP Lakástakarék és az építészmérnök végzettségű Csorba Anita, lakberendezési blogger együttműködése korábbra datálható: a népszerű, százezer feliratkozót meghaladó csatornával rendelkező blogger már több alkalommal adott ötleket, tanácsokat a lakástakarék szerződés iránt érdeklődő vagy azzal már rendelkező ügyfeleknek. A mostani közös projekt azonban nagy vállalkozás, hiszen az OTP Lakástakarék segítségével Anita ezúttal egy komplett lakást újít fel a, kamerák kereszttüzében.

A korszerűsítésre váró kispesti, 1+2 szobás, 65 négyzetméteres lakás egyike a számtalan környékbeli tízemeletes épület panellakásának. Az ingatlanon a megépítése óta semmilyen komolyabb felújítást nem eszközöltek , így eredeti formájában őrzi a kora-nyolcvanas évek minden stílusjegyét. Mindez egyfajta élő retro hangulatot kölcsönöz neki, azonban amikor lakhatásról van szó, az ember mégsem ilyenre vágyik. Az OTP Lakástakarék a „Felújítalak” programja keretében huszonkét részes videósorozatban a felújítás végigkövetésével mutatja be, hogy milyen típusú korszerűsítésre lehet igénybe venni az állami támogatású lakástakarékot. Ezek közé tartozik a közművek – víz, villany, gáz – cseréje, a burkolás, a nyílászáró-csere, a gipszkartonozás, a fürdőszobai és festési munkálatok, az előszobai és konyhabútor beépítése, a fűtéskorszerűsítés, vagy akár a klímaberendezés, a redőny, vagy a riasztó felszerelése.

A felújított, várhatóan a jövő év első hónapjaiban elkészülő ingatlant az OTP Lakástakarék karitatív célra szánja. A videósorozat a www.felujitalak.hu oldalon kísérhető figyelemmel.

made by: Mental Rocket
powered by: io panel