letesz

Friss hírek

LOSZ - LÉTÉSZ 2018. május 9-i rendezvény Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek

LOSZ - LÉTÉSZ  2018. május 9-i rendezvény

Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek

Bővebben...

Készül az adatvédelmi szabályzat.

Tájékoztató és felhívás.

Tájékoztatjuk a LOSZLÉTÉSZ lakásszövetkezeti és társasházi tagjait, hogy első olvasatban elkészült a 2018. május 25-től bevezetésre kerülő, az EU – GDPR – irányelvén alapuló adatvédelmi szabályzat minta.

 

 

 

 

Bővebben...

Adatvédelmi szakmai nap

A LÉTÉSZ ÉS A LOSZ-OTTHONUNK KFT. TISZTELETTEL MEGHÍVJA ÖNÖKET INGATLANKEZELŐ SZAKMAI NAPJÁRA!

Időpont:   2018. május 09. (szerda) 13 óra

Helyszín: LÉTÉSZ Székház, 1146 Budapest, Zichy Géza u. 4. rendezvényterem.

A rendezvény célja: Tájékoztatás a 2018. május 25-étől hatályba lépő GDPR Adatvédelmi Rendelet alkalmazásáról, adatvédelmi szabályzat készítéséről.    

Bővebben...

További híreink

Rólunk

A Szövetség 30 éve önálló, önkéntes tagságon alapuló, demokratikus keretekben működő, országos hatáskörű, érdekképviseleti, érdekérvényesítő, érdekvédő szakmai szövetség, tevékenységét Budapesten fejti ki.

Szövetségünk tagjai a lakásfenntartó szövetkezetek, társasházak, nyugdíjas ház, üdülő, garázs és építő szövetkezetek és azok tulajdonosai, tagsága.

LÉTÉSZ, a lakásszövetkezeteknek, társasházaknak és házkezelő szervezeteknek nyújt szakmai, fogyasztói érdekképviseletet. Szolgáltatásai jogszabályi, működési, gazdálkodási, tájékoztatási, oktatási és  továbbképzési területekre terjed ki.

 

Partnerek

Szolgáltatások

Műszaki szolgáltatás

Felújítások, beruházások, előkészítéséhez, költségvetésbe történő beállításához a tervezett feladatok műszaki dokumentációjának véleményezése.

 

Bővebben...

Könyvelési tanácsadás

A Szövetség térítés mentesen biztosítja tagjai részére, a számviteli törvény előírásainak betartásához szükséges számviteli és pénzügyi szabályokra vonatkozó tájékoztatást.

 

Bővebben...

Ellenőrzési szolgáltatás

Szövetségünk rendkívül kedvezményes díj ellenében biztosít a lakásszövetkezetek és társasházak vezetői és kezelői részére magas színvonalú, revizori és könyvvizsgálói szolgáltatást.

 

Bővebben...

Jogi tanácsadás

A szolgáltatást igénybe vehetik a lakásszövetkezetek - társasházak tisztségviselői, elnökök, ügyvezetők, felügyelőbizottsági elnökök, felügyelő biztosok, valamint a lakásszövetkezeti és társasházi tulajdonosok és tagok.

Bővebben...
made by: Mental Rocket
powered by: io panel