letesz
ellenorzesi-szolgaltatasunk-oszi-akcioja

ELLENŐRZÉSI SZOLGÁLTATÁSUNK ŐSZI AKCIÓJA

 

Ellenőrzési szolgáltatásunkra rendkívüli díjkedvezményes akciót hirdetünk

 2021. augusztus 23-tól 2021. november 30-ig.

 

A vészhelyzet időszaka alatt tagszervezeteink felé több figyelemfelhívással is éltünk az ellenőrzés fontosságát kiemelve. Igyekeztünk befogadni az ellenőrzési igényeket, azokhoz igazítani az Ellenőrzési Iroda munkáját.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a vizsgálatok írásbeli megrendelésére a Lakásszövetkezet és a Társasház képviseletét ellátó tisztségviselő jogosult. Ezt azért fontos hangsúlyozni, mert nem kevés számú az olyan ellenőrzési igény, amit az egyes tagok, tulajdonosok jeleznek felénk. Több alkalommal fordult elő, hogy Felügyelőbizottság vagy a Számvizsgáló Bizottság terjesztett elő revizori igényt, melynek teljesítése csak akkor vállalható részünkről, ha az igényt a képviseletre jogosult személy írásban megerősíti.

A vonatkozó jogszabályok külső rendszeres ellenőrzési kötelezettséget nem írnak elő, de szakmai tapasztalatunk alapján belső ellenőrzés hiányában a revizori vizsgálat nem nélkülözhető.

Így a szövetség ajánlása a korábbi időszaknak megfelelően az alábbiak szerint:

 

Ellenőrzési irodánk elsősorban a tagszervezetek igényeit elégíti ki, azonban szabad kapacitás esetén nem tag szervezetek megrendeléseit is befogadjuk.

A megrendelések folyamatosan növekvő száma tükrözi, hogy egyre nagyobb az igény a szolgáltatásra, és a felelős vezető tisztségviselők egyre fontosabbnak tartják beépíteni az ellenőrzést a munkájukhoz.

A vizsgálatra fordított idő igényét egyrészt a belső szabályzatunk, másrészt a megrendelő testület és a revizor közös megállapodással határozza meg.

Visszajelzések szerint a szakértői munka minősége, színvonala megfelelő volt.

Az ellenőrzések általános tapasztalatai alátámasztják a szövetség ajánlását a meghatározott időszakonkénti ellenőrzésre vonatkozóan.

A szolgáltatás igénybevételének növekedése kapcsán az ellenőrzési irodánk az Önök munkáját segítve az alábbi kedvezményesebb díjtétellel ajánlja szolgáltatását:

 

2021. augusztus 23-tól 2021. november 30–ig a kedvezmény:

 

Eredeti ár  

Kedvezmény 15 %              

Új   kedvezményes

28 000 Ft/revizori nap     

4 200 Ft/revizori nap

23 800Ft/revizori nap

 

 

Melléklet: 1 db ADATLAP

made by: Mental Rocket
powered by: io panel